Reincarcare Cartuse

S.C. Paper Copy Company S.R.L. va ofera servicii de reincarcare a cartuselor dumneavoastra:
– reincarcare cartuse inkjet (cerneala)
– reincarcare cartuse laserjet (toner)
– incarcare/reincarcare cartuse copiatoare

Cand imprimanta ramane fara cerneala sau pentru reincarcare cartuse toner in cartuse, veti fi surprinsi sa aflati ca pentru achizitionarea altor cartuse platiti aproape inca o data imprimanta. Compania noastra are tehnologia necesara pentru reumplerea cartuselor rapid si eficient la doar o parte din costul unui cartus original (OEM).

Prin reincarcarea cartuselor inkjet economisiti pana la 80%, iar prin reincarcarea cartuselor laserjet (cartuse cu toner) aproximativ 60% .
Pentru reincarcarea cartuselor inkjet folosim echipamente de ultima generatie, cu camera de presiune cu senzori, ace senzoriale, cartusul cu cerneala neagra se reincarca prin diuze, program prestabilit digital, goleste, spala, desfunda si reincarca, (asta ajuta ca, cartusul sa mearga reincarcat de mai multe ori.
Promotie reincarcare cartuse inkjet: la 4 incarcari efectuate a cincea reincarcare este gratuita!

Cartusele laser se reincarca numai dupa ce toate subansamblele au fost atent verificate si curatate, cu toner special pentru fiecare model de cartus in parte.Dupa reincarcare cartusul este testat pe imprimante compatibile si numai dupa aceea este livrat clientului impreuna cu o pagina de test.
Promotie reincarcare cartuse laser: la fiecare reincarcare efectuata, primiti un top de hartie gratuit!

 

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati Reincarcare-cartuse.com